Onze werkwijze

Hoe kunnen wij uw boekhouding verzorgen?

Het groene vlak is uw onderneming waar uw administratie een belangrijk onderdeel van is. Iedere onderneming ontvangt facturen/doet uitgaven en creëert omzet en verstuurt daar facturen voor uit.

In_en_verkoop

York Administraties heeft een app waarmee u uw in- en uitgaande facturen naar uw eigen boekhouding kunt:

  1. Scannen
  2. (Laten) mailen door u zelf of door leveranciers
  3. Via een mobiele telefoon fotograferen

Uw facturen komen dan in de “yorkbox” waar u 24/7 inzicht in heeft zodat u altijd reeds geboekte facturen kunt terugzien.  U bouwt dus zelf zonder dat u er moeite voor hoeft te doen uw eigen archief op die uiteraard minimaal 7 jaar bewaard wordt.

Met deze app is uw facturenstroom onder controle op een manier die u niet veel tijd kost.

Naast de facturenstroom binnen een onderneming heeft u ook te maken met geldstromen. De inkomende facturen moeten immers betaald worden en de uitgaande facturen moet u zo snel mogelijk zien te incasseren. De grootste geldstroom is via uw bank. Wij hebben met de Nederlandse gerenormeerde banken een boekhoudkoppeling wat ervoor zorgt dat uw bank (met uw toestemming) ons ’s nachts de bankmutaties van die dag ervoor stuurt.

Facturen_en_bank

Wij hoeven dus nooit meer uw bankafschriften in te toetsen wat ervoor zorgt dat wij goedkoper kunnen werken.

York Administraties zorgt ervoor dat uw boekhouding dagelijks bijgewerkt wordt. Uw fakturen en bonnen worden verwerkt en de bankmutaties worden gematch met de facturen. Uw boekhouding is dus altijd ‘up to date’. Dat zorgt er gelijk voor dat u altijd inzich heeft in uw debiteuren- en crediteurenpositie. Desgewenst kunnen wij uw klanten aanmanen als deze een keer nog niet betaald hebben.

Op deze manier kunt u zonder dat u zelf een boekhouder in dienst hoeft te hebben ervoor zorgen dat uw boekhouding toch altijd up to date is. U heeft op die manier altijd inzicht in het resultaat van uw onderneming tot op dat moment, kunt u snel bijsturen en bespaart u op uw tradionele kosten van de (vaak dure) boekhouding.

 

De voordelen van York Administraties:

  1. Uw boekhouding via een app op uw mobile device en /of uw PC
  2. Goedkoper dan andere administratie en accountantskantoren
  3. Een digitaal archief
  4. Altijd een up to date boekhouding
  5. Debiteurenbeheer

Lees meer over de Yorkbox op onze site York Box

Bel mij terug

Klik onderstaand op "bel mij terug" en laat uw naam en telefoonnummer achter. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aan het woord

“York Administraties verzorgt voor ons, een klein bureau, al jaren tot volle tevredenheid de administratie. Wij hebben York Administraties leren kennen als een professionele adviseur die meedenkt met de klant, zeker ook als dit kleine zelfstandigen betreft.”