Advies

Als ondernemer moet u van alle markten thuis zijn. Niet alleen de kennis van uw eigen bedrijf in uw eigen markt is van belang maar u dient ook verstand te hebben van strategie, missie, visie, opvolging en/of overname, personeelsbeleid, belastingzaken, financieringskwesties, jaarrekeningen, automatisering, bedrijfsprocessen, marketing en nog heel veel meer.

Onze accountants begrijpen uw financiële en organisatorische bedrijfssituatie. Bovendien hebben zij ervaring met vergelijkbare bedrijven. Vanuit deze achtergrond kunnen zij uw sparringpartner of adviseur zijn voor het financiële en operationele management en uw investeringsplannen. Ook brainstormen wij graag met u over de strategie van uw onderneming, uitbreiding, bedrijfsoverdracht, inkomensvoorziening voor de oude dag, enzovoorts.

Samen met u managen we de kennis die nodig is voor uw onderneming en geven we deskundig advies waar u mee aan de slag kunt. Dan is het goed om te weten dat u als ondernemer er niet alleen voor staat. York Administraties staat naast en achter u!

Bel mij terug

Klik onderstaand op "bel mij terug" en laat uw naam en telefoonnummer achter. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aan het woord

“York Administraties verzorgt voor ons, een klein bureau, al jaren tot volle tevredenheid de administratie. Wij hebben York Administraties leren kennen als een professionele adviseur die meedenkt met de klant, zeker ook als dit kleine zelfstandigen betreft.”