Pensioenen

Het onderwerp Pensioen mag zich de laatste jaren verheugen in een sterk groeiende belangstelling. De kwetsbaarheden van ons pensioenstelsel zijn in de afgelopen jaren pijnlijk duidelijk geworden met als gevolg dat steeds meer mensen zich bewuster bezighouden met hun pensioensituatie. Leefden we tot het eind van de vorige eeuw in de veronderstelling dat ons pensioen stond als een huis. De afgelopen jaren is de betrekkelijkheid daarvan zichtbaar geworden. De vraag dient zich aan waarom deze kwetsbaarheden niet eerder zichtbaar zijn geworden. Was daar een economische en financiële crisis voor nodig?

Wij helpen de ondernemer, de werkgever, de werknemer òf de particulier om inzicht te krijgen in de werkelijke pensioensituatie. Waar zitten gaten of waar loop je als pensioengerechtigde of als werkgever eventuele risico’s. Of misschien is het pensioen wel goed geregeld. Ook dat is prettig om te weten.

Wij onderscheiden bij onze dienstverlening de volgende relatiegroepen:

  • De ondernemer (zowel de DGA, zelfstandig ondernemer als vrije beroepsbeoefenaar)
  • De werkgever
  • De werknemer
  • De particulier

Tarieflijst 2013

Download onderstaand onze tarieflijst voor 2013.

Downloaden

Bel mij terug

Klik onderstaand op "bel mij terug" en laat uw naam en telefoonnummer achter. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aan het woord

“York Administraties verzorgt voor ons, een klein bureau, al jaren tot volle tevredenheid de administratie. Wij hebben York Administraties leren kennen als een professionele adviseur die meedenkt met de klant, zeker ook als dit kleine zelfstandigen betreft.”