York Box

De digitale wereld waar we in leven is bijna niet bij te houden. De éne na de andere ontwikkeling volgen zich in rap tempo op. York Administraties gaat met zijn tijd mee. York Administraties is daarom ook blij u mede te delen dat York Administraties de York Box heeft.

York digitale factuurbox; Yorkbox

U herkent het vast; Steeds meer facturen worden tegenwoordig niet meer op papier verstuurd maar gemaild. Dit heeft natuurlijk enorme voordelen. Niet alleen voor het milieu maar ook dat u de factuur direct digitaal beschikbaar hebt. York Administraties heeft nu een nieuw programma Basecone. Dit programma is ons nieuwe factuurportal naar uw administratie. Met dit programma kunnen wij facturen ontvangen, digitaliseren en archiveren. Dit digitale archief is voor u als klant ook gratis beschikbaar. Zo kunt u facturen terugkijken zonder dat u zelf een archief hoeft op te bouwen. U hoeft geen boekhoudkundige achtergrond te hebben. Het is zo gemaakt dat iedereen er mee kan omgaan. Diverse klanten van ons hebben reeds een speciale emailbox waar zij de facturen naar toesturen. Vaak is dit

administratie@uw_domeinnaam.nl

Deze facturen kunt u nu al aan ons digitaal verstrekken. Maar als klant van York-Administraties krijgt u nu de beschikking met dit programma over een speciale emailbox alleen voor u. Dit emailadres is als volgt opgebouwd;

York[uw yorkklantnummer]@yorkbox.nl

Meld u vandaag nog aan als klant en wij maken de portal voor u klaar en stellen deze geheel gratis ter beschikking. Het enige wat u nog moet doen is uw facturen naar het door ons aan u op te geven emailadres door te laten sturen. Dat kan één voor één (handmatig) of u laat de mails die in uw administratie-mailadres binnenkomen (administratie@uw_domeinnaam.nl) automatisch doorsturen naar dit adres. Let wel: het is natuurlijk niet de bedoeling dat wij uw persoonlijke/bedrijfsmail lezen/ontvangen. Liefst is dit dan ook een apart mailadres waar bovendien niet al te veel correspondentie en andere mails op binnenkomt. Ook kunt u de facturen die u nog op papier ontvangt zelf scannen en naar dit emailadres doorsturen. Overleg met uw contactpersoon van York Administraties. Hij kent uw bedrijf als beste en kan samen met u de beste oplossing implementeren. Zo kan uw contactpersoon van York Administraties er ook voor zorgen dat elke factuur die u uitprint voor uw klant, doorgestuurd wordt naar uw administratie zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Maar ook kan hij u helpen met een module om uw facturen die u nog op papier ontvangt te scannen en te mailen. De yorkbox is ook beschikbaar voor op uw Iphone of Androidtoestel. Download daarvoor nu uw app en fotografeer uw bonnetje en stuur deze digitaal naar ons door.

York Administraties legt met (bijna) elk boekhoudprogramma een koppeling

Basecone kan met vrijwel elk programma (online) een koppeling maken.  York Administraties kan u dus van dienst zijn ook al heeft u zelf een boekhoudpakket.

 

Bel mij terug

Klik onderstaand op "bel mij terug" en laat uw naam en telefoonnummer achter. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aan het woord

“York Administraties verzorgt voor ons, een klein bureau, al jaren tot volle tevredenheid de administratie. Wij hebben York Administraties leren kennen als een professionele adviseur die meedenkt met de klant, zeker ook als dit kleine zelfstandigen betreft.”