Mini One Stop Shop-regeling

Mini One Stop Shop-regeling; Vanaf 1-1-2015 moet er in elk EU land apart aangifte gedaan worden voor telecommunicatie-, omroep- en elektronische diensten of u kiest voor de MOSS regeling waarbij je aangifte kunt doen bij de Nederlandse belastingdienst.

Privegebruik (bestel)auto

Bestelauto en bijtelling

Voor een bestelauto gelden soepele regelingen voor de bijtelling. Als de bestelauto ook prive gebruikt word, moet er gewoon worden bijgeteld, als prive gebruik niet is toegestaan moet u dit vastleggen en een verklaring aanvragen. Een prima optie is de zogenaamde regeling bij meerdere chauffeurs (300 euro regeling).

Elke verandering is geen verbetering!!!

Elke verandering is geen verbetering!!!

Dit is een echt gebeurt verhaal!!

Lieve mensen van de ING,Hoe krijg je als bank nieuwe klanten? Gewoon niets doen en wachten tot een andere bank een enorme fout maakt!! Dit is geen grapje maar helaas voor boekhouders de realiteit!

Waart er een ‘naheffingsspook’ door uw aangifte inkomstenbelasting?

In 2013 werd besloten de arbeidskorting te versoberen. Hoewel de arbeidskorting zelf maandelijks is verrekend, is het mogelijk dat werknemers met een inkomen vanaf € 40.248 te maken krijgen met een naheffingsaanslag.

Verbouwen en herstellen van woningen

Het verbouwen en herstellen van woningen ouder dan 2 jaar valt tijdelijk onder het 6%-tarief. Het 6%-tarief geldt alleen voor werkzaamheden die u afrondt in de periode van 1 maart 2013 tot 1 januari 2015. Onder verbouwings- en herstelwerkzaamheden verstaan wij: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning.

WIJZIGINGEN INKOMSTENBELASTING 2014

Met ingang van 1 januari 2014 zijn de volgende zaken gewijzigd in de inkomstenbelasting.

  • Tarieven box 1        5,15%
  • Tarieven box 2    25%
  • Heffingskortingen
  • Eigen woning
  • Zorgkosten

Bel mij terug

Klik onderstaand op "bel mij terug" en laat uw naam en telefoonnummer achter. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aan het woord

“York Administraties verzorgt voor ons, een klein bureau, al jaren tot volle tevredenheid de administratie. Wij hebben York Administraties leren kennen als een professionele adviseur die meedenkt met de klant, zeker ook als dit kleine zelfstandigen betreft.”