Nieuwsbrief

Tips, actualiteiten en ontwikkelingen die voor uw bedrijfsvoering van belang kunnen zijn. Die vindt u in het uitgebreide nieuwsmagazine van York Administraties. Ons nieuwsmagazine verschijnt vijf keer per jaar. Wilt u zich (kosteloos) abonneren? Vul dan het reactieformulier in. Wij zorgen ervoor dat u ons nieuwsmagazine ieder kwartaal ontvangt.

Februari 2013

U kunt als kleine ondernemer in aanmerking komen voor de kleine-ondernemings- regeling (KOR). Wat kunt u met deze regeling? De KOR zorgt ervoor dat u minder btw hoeft te betalen aan de Belastingdienst en in sommige gevallen zelfs helemaal geen btw meer hoeft af te dragen. 

Downloaden

April 2013

Per 1 maart 2013 is het btw-tarief verlaagd van 21% naar 6% voor verbouwingen en renovatiewerken in de bestaande bouw. Het gaat om een tijdelijke maatregel. De btw-verlaging duurt tot 1 maart 2014. 
Downloaden

Bel mij terug

Klik onderstaand op "bel mij terug" en laat uw naam en telefoonnummer achter. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aan het woord

“York Administraties verzorgt voor ons, een klein bureau, al jaren tot volle tevredenheid de administratie. Wij hebben York Administraties leren kennen als een professionele adviseur die meedenkt met de klant, zeker ook als dit kleine zelfstandigen betreft.”