Wie zijn wij

York Administraties bestaat uit een klein team van enthousiaste medewerkers. Wij communiceren op een informele manier met elkaar en met de cliënt.

Leo van Winden

Leo van Winden

Ik heb accountancy gestudeerd op de Haagse HEAO. Nadat ik in 1995 van de HEAO afkwam, heb ik kort bij onze nationale wegenwacht gewerkt alvorens ik solliceerde bij een administratiekantoor in Rotterdam aan de Westzeedijk. Hier kreeg ik de nogelijkheid om in september 1997 mijn mijn eigen administratiekantoor te beginnen. Veel onder u kent ons onder de naam Administratiekantoor L. van Winden. In 2012 is het kantoor verder gegaan onder de naam York Administraties BV.  Als je meer wilt weten over Leo, kijk dan hier

LinkedIn nl.linkedin.com/pub/leo-van-winden/23/a53/498/

Kamaljeet Singh

Kamaljeet Singh

Ik ben momenteel bezig met de opleiding Bedrijfseconomie op de Hogeschool Inholland. Ik ben begonnen als stagiaire bij York administraties. Vervolgens ben ik er gaan werken, ik verzorg onder andere de boekhoudingen van diverse klanten en stel de omzetbelastingaangiftes op.   

Carla Scova Righini van der Waal

Carla Scova Righini van der Waal

Ik werk vanaf 2007 bij York Administraties (voorheen Administratiekantoor L. van Winden). Ik hou mij bezig met salarisadministratie en boekhoudingen van bedrijven.

Iara de Albuquerque

Iara de Albuquerque

Ik heb de opleiding accountancy gedaan van augustus 2008 tot en met juli 2013. In het zicht van het eind van mijn studie heb ik gesolliciteerd bij York Administraties. Hier hou ik mij bezig met het verwerken van financiële administratie, samenstellen van jaarrekeningen en publicatiestukken, het opstellen van aangiftes vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting, het archiveren en digitaliseren van dossiers.

Bel mij terug

Klik onderstaand op "bel mij terug" en laat uw naam en telefoonnummer achter. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aan het woord

“York Administraties verzorgt voor ons, een klein bureau, al jaren tot volle tevredenheid de administratie. Wij hebben York Administraties leren kennen als een professionele adviseur die meedenkt met de klant, zeker ook als dit kleine zelfstandigen betreft.”